Så här monterar du Bosch induktionshäll med inbyggd köksfläkt - 2 produkter i 1.

Share
Embed
 • Loading...
 • Published on:  Friday, October 23, 2020
 • Bosch induktionshäll med inbyggd köksfläkt är en smart kombination av den senaste tekniken från både inbyggnadshällar och köksfläktar – i en och samma produkt. Effektiv os filtrering av köksfläkten och en snabb och lätt hanterad induktionshäll med många bra funktioner.

  Att ha köksfläkten integrerad i hällen gör att du får helt fri sikt i rummet och att du inte behöver montera något på vägg eller från tak.

  Ånga och os sugs in direkt vid kastrull- och stekhöjd från hällen in i fläkten som är centrerad mitt i hällen.

  Hällen med inbyggd fläkt monteras i köksmodul och installation för fläktens ventilation kan ske på tre olika sätt.

  1) Till frånluft dvs med luftkanaler som för luften utomhus. Detta kräver att fläktröret ska gå genom vägg eller annan ventilationskanal.
  2) Med kolfilter som fritt blåser luften bakom köksmodulen där hällen montereras med hjälp av ett tillbehör som beställs samtidigt som hällen.
  3) Med kolfilter med hel eller delvis rördragning som leder luften ned under köksmodulen där hällen monteras och ventilerar ut den rena luften ut under köksmodulens sockel.

  Hällen går att montera i de flesta köksmoduler från olika tillverkare. Har du Ikeas köksmodul Metod och ben som är lägre än 100 mm så ska du inte använda sista rörböjen och luftspridaren eftersom de blir för höga. Luften släpps då ned till utrymmet under sockeln med enbart det raka röret som avslut.

  Hällen har sensorer både för kokning och stekning:
  PerfectCook reglerar temperaturen i kärlet du har på hällen och inget riskerar längre att koka över.

  PerfektFry kontrollerar temperaturen i pannan vid själva stekningen och fungerar ungefär som en farthållare, inget blir längre bränt av misstag.

  Fläkten har PerfectAir som fläkten använder sig av är sensorer som kontinuerligt mäter av luften vid hällen och justerar fläktens effekt efter behov.

  Induktionshällen med inbyggd fläkt finns i både 80 cm och 70 cm. Monteringen tillåter köksmoduler från 60 cm bredd och bredare.

  Läs mer om Bosch induktionshäll med inbyggd fläkt här:
  https://www.bosch-home.se/produktlista/spis-ugn-hall-och-flakt/hallar/hall-med-integrerad-flakt

  Våra produkter är gjorda med kvalitet, teknik och tillförlitlighet i fokus. Med Bosch får du produkter du kan lita på och som gör livet enklare för dig.

  Vårt sortiment består av vitvaror såsom ugnar, spisar, spishällar, fläktar, kylskåp, frysar, diskmaskiner, tvättmaskiner och torktumlare, samt hushållsapparater såsom blenders, stavmixers, brödrostar, kaffebryggare, dammsugare och mycket mer.

  Besök http://www.bosch-home.se för mer information om våra produkter.

  Bosch. Invented for life.
 • Source: https://youtu.be/SyPplFaUTjY
Loading...

Comment